Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Tέσσερις κινήσεις της τελευταίας στιγμής για χριστουγεννιάτικο ντεκόρ




Μας αρέσει η εποχή. Ακόμη κι αν δεν έχουμε τον προϋπολογισμό για να κάνουμε θαύματα, ποτέ δεν είναι αργά για μερικά μαγικά. Tης Σάντυς Τσαντάκη.
1. Χρυσός παντού. Ένα χρυσό ύφασμα, ένα χρυσό κηροπήγιο, μια χρυσή κορνίζα, μπορούν να κάνουν τη διαφορά, γιατί όχι και όλα μαζί; Προσθέστε χρυσές αντανακλάσεις στο τραπέζι, στο σαλόνι, στο μπάνιο... Τι θα λέγατε για ένα χρυσό κερί; 
2. Κόκκινες εμμονές. Συνδυάστε το κόκκινο με πράσινο και χρυσό ή περισσότερο κόκκινο. Κόκκινες κουβέρτες, ή ριχτάρια, κόκκινες τσόχινες μπότες στο τζάκι ή απρόσμενα σημεία, κόκκινα σουπλά, και κόκκινα …χαλιά.
3. Ρουστίκ. Αυτό είναι το «νέο» λευκό των Χριστουγέννων. Περίτεχνα αξεσουάρ για το σπίτι, φορτωμένα, επιτηδευμένα, κλασικά, με μινιμαλιστικές αντιθέσεις, για τις φετινές γιορτές. Στην ανάγκη θα ψάξουμε ντουλάπια και συρτάρια. Για να βρούμε θησαυρούς που είχαμε ξεχάσει.
4. Πράσινες υπερβολές. Με τόσο πράσινο μέσα στο 2017, στον χώρο του ντιζάιν τουλάχιστον για να μην μπερδευόμαστε, μπορούμε να επενδύσουμε σε λίγο πράσινο παραπάνω, ενισχύοντας το ντεκόρ με πράσινη τσόχα στο τραπέζι, ή ακόμη καλύτερα πράσινο τραπεζομάντηλο, πράσινο χαλάκι στο εξωτερικό του σπιτιού, στην αυλή, για να ταιριάξει τέλεια με το πράσινο στεφάνι με τα κουκουνάρια στην εξώπορτα. Merry Christmas, ho, ho, ho!
ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com



http://www.clickatlife.gr/your-life/story/115642/tesseris-kiniseis-tis-teleutaias-stigmis-gia-xristougenniatiko-ntekor

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου