Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

MANTA -(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΚΩΛΟΣΧΟΛΕΙΟ -ΤΟ ΓΕΛ ΩΡΩΠΟΥ δηλαδή) σου ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟΥ ΜΕ ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ χρόνια τώρα.



Ανακοίνωση 15μελούς ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού:


Κατά την διάρκεια της σημερινής επίσκεψης του κ.Μαντά Προέδρου της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ωρωπού, που αφορούσε την συνδρομή ενός χρηματικού ποσού για την πραγματοποίηση της πενθήμερης εκδρομής της τρίτης τάξης, συνέβησαν τα εξής δυσάρεστα γεγονότα.

Ο κ.Μαντάς ξεκίνησε την ομιλία του ασκώντας μικροπολιτική στα παιδιά αναφέροντας και θίγοντας τρίτους, το οποίο ποσώς απασχολεί και αφορά τους μαθητές.

Στη συνέχεια ήρθε σ
ε αντιπαράθεση με τα παιδιά τα οποία εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν χρειάζεται να γίνονται αναφορές σε τρίτους.

Έπειτα ο κ.Μαντάς ξεκίνησε την επίθεσή του προς τους μαθητές λέγοντας οτι δεν πρέπει να ζητιανεύουμε αφού προανέφερε πως δεν μπορούσε να γίνει η συνδρομή του χρηματικού ποσού.

Ύστερα εστιαζόμενος σε τρεις συγκεκριμένους μαθητές, τους προσέβαλε με τα εξής λόγια: “ Ξέρω τι είστε και ξέρω που θα καταλήξετε”.

Τέλος ολοκλήρωσε την ομιλία του και αποχωρώντας χαρακτήρισε το Λύκειο μας ως “ κωλοσχολείο ”.



Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν αρμόζουν στο σχολικό περιβάλλον και τέτοιου είδους πράξεις μπορούν να κριθούν από οποιονδήποτε.

Το Δεκαπενταμελές.


ΣΧΟΛΙΟ


Κόψτε λίγο απο τον στολισμό , η απο τον πολύ πολιτισμό που προσφέρετε αφειδώς!!!
και συνδράμετε τα παιδιά ρε πολιτισμένοι !!
Νά φάτε τον σκασμό 3000 e 70-80 άτομα (40 e /άτομο ) στο πρός τιμή του Αρχιεπισκόπου
τραπέζι μπορούσατε ,τώρα σας πιάσαν οι τσιγκουνιές
Μαντά ευτυχώς που αυτό που εσύ ονόμασες κωλοσχολείο σου απαντάει διαχρονικά κάθε σχολική χρονιά
και απο μοναχό του ..
με παμπολες επιτυχίες στις εισαγωγικές και με αρκετές εξαίρετες επιδόσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου