Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Ανατριχίλα: Η Lamborghini θα φτιάξει "αγροτικό" αυτοκίνητο;


Σίγουρα δεν είναι κάτι επίσημο αλλά τα renderings έπιασαν… δουλειά λόγω Lamborghini Urus. Οι παρακάτω εικόνες δείχνουν τι είχε στο μυαλό του ο Aksyonov Nikita, ένας Ρώσος «καλλιτέχνης» της ψηφιακής εποχής που μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, με άλλες εμπνεύσεις του.
Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗΔεν έχουμε και πολλά να πούμε. Μένουμε στο ότι είναι εντυπωσιακές οι εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα ο «καλλιτέχνης», που όπως φαίνεται, πήρε κάποιες εικόνες της νέας Lamborghini Urus και τους άλλαξε τα φώτα.

Στις «προτάσεις» του, έχουμε μια… cabrio και μια pick up Urus, καθώς και ορισμένες σκληροπυρηνικές off road. 








Δεν λείπουν οι περίεργοι χρωματισμοί, είτε αυτοί που παραπέμπουν σε αγώνες, είτε αυτοί που παραπέμπουν σε εγκεφαλική δυσλειτουργία του καλλιτέχνη- που για να μην προβληματίζουμε και εσάς, τις έχουμε «κόψει» από τα draft του θέματος.Θα μπορούσαμε να τις χαρακτηρίσουμε ως χαριτωμένες eye candy εικόνες, αλλά δεν είναι. Είναι απλά μια ακόμα απόδειξη πως το νέο trend για τους φίλους της αυτοκίνησης είναι η Urus που έχει γίνει ιδιαίτερα hot όνομα στις αναζητήσεις του διαδικτύου και κάθε μέρα βλέπουμε και κάτι που την αφορά.

http://www.newsauto.gr/news/lamborgnhini-urus-gia-kathe-gousto-ke-chrisi/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου