Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Ψητό ψαρονέφρι με μπέικον και σάλτσα μουστάρδας







Μερίδες:4-5
Χρόνος προετοιμασίας:10'
Χρόνος μαγειρέματος:30'
Έτοιμο σε:40'

Διαδικασία

Κόβετε τα ψαρονέφρια σε χοντρά κομμάτια πάχους 3-4 εκ. Τα χτυπάτε ελαφρά να πλατύνουν και τυλίγετε το καθένα περιμετρικά με μία φέτα μπέικον την οποία στερεώνετε με μια οδοντογλυφίδα. 

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρετε τις φέτες του ψαρονεφριού από όλες τις πλευρές. Ρίχνετε το λευκό κρασί, αλατοπιπερώνετε και πασπαλίζετε με το θυμάρι. Μαγειρεύετε μέχρι να εξατμιστεί όλο το κρασί.

Προσθέτετε τότε το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύετε και αφήνετε τη σάλτσα να πάρει μια καλή βράση.

Αφού αφαιρέσετε τις οδοντογλυφίδες, σερβίρετε το ψαρονέφρι στα πιάτα περιχύνοντάς το με τη σάλτσα μουστάρδας. Συνοδεύετε με πουρέ καρότου.


http://www.olivemagazine.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου