Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Συννεφιασμένη και βροχερή η Κυριακή μας σήμερα! Και από την Δευτέρα κρύο, πολύ κρύο



Και σήμερα, Κυριακή, θα συνεχιστεί η κακοκαιρία με κύρια χαρακτηριστικά τις πρόσκαιρες βροχές και τις καταιγίδες, που κατά τόπους θα είναι ισχυρές - Άστατος ο καιρός από Δευτέρα με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες - Χιονοπτώσεις στα ορεινά (κυρίως πάνω από τα 700 μετρά) της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης

Συννεφιασμένη και βροχερή η Κυριακή μας σήμερα! Και από την Δευτέρα κρύο, πολύ κρύο. 


Αναλυτικά, και σήμερα, Κυριακή, θα συνεχιστεί η κακοκαιρία με κύρια χαρακτηριστικά τις πρόσκαιρες βροχές και τις καταιγίδες, που κατά τόπους θα είναι ισχυρές.
Από το απόγευμα, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν βαθμιαία στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στα ανατολικά από δυτικές διευθύνσεις και στα βόρεια πελάγη από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις, με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, στα βόρεια.

Πρόγνωση για σήμερα Κυριακή 19-11-2017

Γενικά χαρακτηριστικά-προειδοποιήσεις


Πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από το απόγευμα.

Ανεμοι στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά δυτικών διευθύνσεων και στα βόρεια πελάγη βόρειοι βορειοανατολικοί με την ιδία ένταση.

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια.

Αττική


Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.




http://www.protothema.gr/greece/article/732931/sunnefiasmeni-kai-vroheri-i-kuriaki-me-tsouhtero-kruo-kai-hionia-bainei-i-evdomada-/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου