Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΜΑΡΜΑΡΑ -ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ !!!!



 Στην επίσημη σελίδα του Δήμου Ωρωπού στις 7-10-2017


Γράφουν πως 



Ολοκληρώνονται τα έργα της οδού Μαρμαρά.







,και αφού πανηγυρίζουν σε επόμενη τους ανάρτηση που εξόντωσαν δεκάδες επαγγελματίες (ο οποίοι πρέπει να παρελάσουν κατα την 28η Οκτωβρίου σαν σύγχρονοι ήρωες ) τοτε που τους υπόσχονται να έχουν ολοκληρώσει  το παγκόσμιας φήμης έργο

οι πολίτες απαντούν και εμείς ανακαλύπτουμε συνέχεια λακούβες ..........
Οι λακούβες βλέπεις είναι καθημερινά έργα ,αυτοι που διοικούν τον Δήμο είναι ταγμένοι για μεγάλα πραγματα και έργα (τα οποία δεν βλέπουμε)




Μήπως μπορείτε να με ενημερώσετε αν κάνατε κάτι με την τρύπα που έχει ο δρόμος στην οδο 25ης Μαρτίου 13 στα Νέα Παλάτια; Έχω από πέρσυ (2016) κάνει χαρτί με αριθμό πρωτοκόλλου... Μέχρι και στις αρχές Σεπτεμβρίου δεν είχατε κάνει κάτι. Μήπως όμως το έχετε δει;7 Οκτωβρίου στις 3:13 μ.μ.


Θέλω να επισημάνω, ότι όλα τα μαγαζιά και οι περίοικοι του τμήματος της Μαρμαρά, που επί 4 ολόκληρους μήνες (Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο & Σεπτέμβριο), παρέμεινε μέσα στο χώμα, περάσαμε ένα μαρτυρικό καλοκαίρι μέσα σε σύννεφα σκόνης. Ευτυχώς που προς το τέλος εισακούστηκε η έκκλησή μας για κατάβρεγμα, αλλά και πάλι ελάχιστα βοήθησε. Θεωρώ ότι χρονικά η εκτέλεση του έργου μέσα στο κατακαλόκαιρο ήταν ένα τεράστιο λάθος.7 Οκτωβρίου στις 6:37 μ.μ.

Με την τρυπα Πινδαρου και Αχιλλεως που ειναι απο τον χειμωνα,κανατε κατι?
7 Οκτωβρίου στις 7:10 μ.μ.





Συντακτική Ομάδα 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου