Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Aκτιβιστής ο Δήμαρχος ..........στις φωτό.!!!



Ακτιβίστικα Δημαρχιακά Σώου.

Kυκλοφορούν φωτογραφίες στο FACEBOOK αποτροπής έξωσης καταστήματος (εκτέλεσης δικαστικής εντολής) στην παραλιακή Ωρωπού στα Νέα Παλάτια στις 6 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες διακρίναμε σε σε μια εξ αυτών και τον αξιότιμο κύριο Δήμαρχο,ο οποίος και παρενέβει όπως φημολογείται.

Επειδή λογικά και παρά της εκ του αντιθέτου δεσμεύσεις της κυβέρνησης ζυγώνουν οι ημέρες των εκποιήσεων και των πλειστηριασμών,
θα επιθυμούσαμε  να σε δούμε  κύριε Δήμαρχε να μάχεσαι στην πρώτη γραμμή αντιμετωπίζοντας μελλοντικούς πλειστηριασμούς  αναξιοπαθούντων καταχρεωμένων συνδημοτών σου και ΔΗ .....μη ψηφοφόρων σου.!!

Μέχρι τότε όσες φωτό βγάζεις αφορούν το προσωπικό σου αρχείο (αυτό  του Ρούσση και όχι του Δημάρχου Ωρωπού)


Μπράβο στον Εμπορικό Σύλλογο Ωρωπού, και στην επιτροπή αγώνα Ωρωπού διότι σε συνεργασία απέτρεψαν με την παρουσία τους στο ειρηνοδικείο Μαραθώνα πλειστηριασμό οικίας επι του  Δήμου Ωρωπού,
Ευχόμαστε και ευελπιστούμε να σταθείτε αρωγοί σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ προσπάθειες ανάλογων περιστατικών ,εκποιήσεων η πλειστηριασμών και θέτουμε το μπλογκ μας στην διαθεσή σας προς ενημέρωση των συμπολιτών μας .

Συντακτική Ομάδα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου