Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Ολοι γνωρίζετε τι προηγήθηκε της φωτιάς -κυβερνάτε τον Κάλαμο λόγω Καλλικράτη και όχι γιατί σας ήθελε το χωριό μας.




Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με τους (Ανώνυμους)- Επώνυμους , που νομίζουν ότι είναι δυνατοί , επειδή κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν κριτική σε όλους και σε όλα , χωρίς όμως να δέχονται κριτική .
Διάβασα όμως την επιστολή του συμπατριώτη μου και συνάδελφου Δημοτικού Σύμβουλου Πέτρου Δέδε για την φωτιά στον Κάλαμο, όπως διάβασα και τα σχόλια των δήθεν (ανώνυμων), που προσπαθούν να υποτιμήσουν , πρώτα τον επιστήμονα και Δημοτικό Σύμβουλο Πέτρο Δέδε και μετά τις ευθύνες της δημοτικής αρχής για την φωτιά .
Πρώτα από όλα »φιλαράκια Ανώνυμα» θα πρέπει να ντρέπεστε για την επίθεση στον Δ.Σ Καλάμου Πέτρο Δέδε .

Το ότι έγραψε αυτό που πιστεύει και αυτό που έζησε στην φωτιά, επώνυμα χωρίς να κρύβεται, δεν σημαίνει ότι δεν είναι πια καλό παιδί , επειδή αυτά που είπε δεν σας άρεσαν .

Πολύ περισσότερο θα πρέπει να ντρέπεστε που ενώ ξέρετε τις ευθύνες της Δημοτικής Αρχής με διάφορα κόλπα προσπαθείτε να τις καλύψετε.
Ολοι γνωρίζετε τι προηγήθηκε της φωτιάς (ακαθάριστοι δρόμοι , στενοί που δεν πέρναγε πυροσβεστικό εύκολα , χωρίς ζώνες πυροπροστασίας και καμία πρόβλεψη για διακοπή ρεύματος), όπως και όλοι γνωρίζετε τι έγινε όταν πήρε φωτιά (έμεινε το δίκτυο από νερό και τα πυροσβεστικά δεν μπορούσαν να γεμίσουν από τους κρουνούς γιατί δεν είχε προβλέψει κανείς να υπάρχει γεννήτρια , το Κοινοτικό κατάστημα ήταν κλειστό μέχρι τις 11.30 το βράδυ και ο κόσμος είχε ενημέρωση από την τηλεόραση , εκκένωσαν τους οικισμούς χωρίς σχέδιο και μέσα στον πανικό δημιούργησαν μεγαλύτερο πρόβλημα μπλοκάροντας τους δρόμους κλπ).
Αντί να επιτίθεστε σε όποιον μιλάει και λέει πράγματα που δεν σας αρέσουν , κοιτάξτε τον καθρέφτη σας και κάντε την αυτοκριτική σας για να μην έχουμε ξανά αύριο τέτοιες καταστροφές . Σταματήστε να κάνετε μικροπολιτική μέσα από ανώνυμα site και προφίλ. Αν έχετε κάτι να πείτε μη κρύβεστε , βγείτε με θάρρος , γράψτε το ονοματάκι σας και πείτε ότι θέλετε .
Πολύ ευχαρίστως τότε να το συζητήσουμε.
Η προχειρότητα και η ανικανότητα κάποιων αιρετών δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από (ανώνυμες) επιθέσεις σε όποιον λέει την άποψη του επώνυμα .
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΡΑΦΤΕ ΤΟ.
Τα ίδια λέμε -φιλαράκια- , απλά κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε γιατί δεν σας βολεύει και μην ξεχνάτε ότι κυβερνάτε τον Κάλαμο λόγω Καλλικράτη και όχι γιατί σας ήθελε το χωριό μας.
Υ.Γ Οταν θα αρχίσετε να βρίζετε , βάλτε το ονοματάκι σας . Μη ντρέπεστε . Ετσι και αλλιώς γνωριζόμαστε όλοι και γνωριζόμαστε καλά .

Παπαπέτρου Γιάννης
Τοπικός Σύμβουλος Καλάμου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου