Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016




Ένα όνειρο δεκαετιών στην φροντίδα υγείας του Ωρωπού γίνεται πραγματικότητα!


Ήταν όνειρο δεκαετιών! Το θέμα Υγείας στον Ωρωπό πέρασε ακόμη και από επίπεδα… εφιαλτικά! Σήμερα εν έτη 2016 στην αγωνία της άμεσης ιατρικής ανάγκης, φαίνεται να μπαίνει ένα τέλος!
Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο πέρασε η παραχώρηση χρήσης του δημοτικού και πλήρως ανακαινισμένου ακινήτου απέναντι από το “Ατλαντίς”, στο Υπουργείο Υγείας το οποίο θα στεγάσει τα ιατρεία του ΠΕΔΥ- Μονάδα Υγείας Ωρωπού(πρώην Μονάδα ΙΚΑ).
Αυτό ήταν και το “πράσινο φως”, ώστε να ολοκληρωθεί το μεγάλο αυτό έργο, με την αγορά σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού.
Ο ανακαινισμός του κτιρίου που διαθέτει ακόμη και βιολογικό καθαρισμό και ο εξοπλισμός σε ιατρικά και λειτουργικά μηχανήματα, είναι ΟΛΑ χορηγία του εφοπλιστή κ. Θανάση Μαρτίνου. Είναι ένα έργο δικό του, προσφορά στον δημότη-πολίτη του Ωρωπού και είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στο μέγεθος της αποστολής του και με σεβασμό στον ασθενή.
Στο να φτάσει να γίνει αυτό το έργο για τον Ωρωπό, συνέβαλαν τα μέγιστα και άλλοι δυο άνθρωποι. Ο δήμαρχος Θωμάς Ρούσσης και ο αρχηγός δημοτικής παράταξης και Διευθυντής σήμερα των ιατρείων του ΠΕΔΥ στον Ωρωπό, Γιώργος Γιασημάκης.
Κάθε άλλη προσπάθεια, όπως αυτή του πρώην δημάρχου Γιάννη Οικονομάκου (και η οποία φαίνεται στην αρχή του βίντεο που ακολουθεί με λεπτομέρειες από τον Γιώργο Γιασημάκη της παρεχόμενης ιατρικής φραντίδας), είναι απλά… αστειότητες!




http://www.maximipoli.gr/?p=21941#more-21941


υγ 

Γνωριζουμε αρκετα οσον αφορα το ιστορικο αυτης της περιπτωσης ,τοσα οσα να προσφερουμε απλοχερα ενα μεγαλο χαμογελο σε καθε πικραμενο της περιοχης μας οταν αρχισουμε να γραφουμε .

ΟΜΩΣ

Για το κοινο καλο και μεχρι να προκληθουμε απο γυμνοσαλιαγκες γλυφτες το βουλωνουμε

Ενα μεγαλο ευχαριστω (αν και ειναι πολυ μικρο για τον δωρητη ) ευχομεθα να τον συνοδευει

Μπραβο στον - στους αμεσα εμπλεκομενους

Μενει στους Ωρωπιωτες φιλους και συμπολιτες μας να φερθουν τωρα αλλα και στο μελλον με τον προσηκοντα σεβασμο στα νεα κτιρια και το ανθρωπινο δυναμικο στηριζονταςτο με ολη τους την ψυχη καθημερινα διοτι εκτος του οτι ειναι μοναδικο στολιδι (απο αποψη παροχων ) αλλα και  εμφανισης εχει ηδη σωσει και θα σωσει απειρες ζωες στο μελλον
Περισσοτερα στα εγκαινια !!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου