Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Aυτα βρήκαν στο 80% των laptop που ανήκαν σε τζιχαντιστές


Σε μία αποκάλυψη για το τι πραγματικά γίνεται με τα μέλη του ισλαμικού κράτους προχώρησε πρώην Αμερικανός μυστικός πράκτορας ο οποίος, όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο Sputnik υποστηρίζει ότι στο 80% των φορητών υπολογιστών που άνηκαν σε μέλη του ISIS βρέθηκε υλικό πορνογραφίας, πράγμα αντίθετο στους νόμους του Ισλάμ.
Ο Michael Flynn, αναφέρει, μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα Bild ότι στους υπολογιστές των τζιχαντιστών βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες γυναικών δίπλα από φωτογραφίες αποκεφαλισμένων ανδρών και βιασμένων γυναικών και αγοριών.
Όπως υποστηρίζει, πάνω από το 80% του περιεχόμενου των ηλεκτρονικών υπολογιστών μελών του ISIS ήταν πορνογραφικό.
"Όταν απαγορεύει κάτι, γίνεται απαγορευμένο φρούτο και επί της ουσίας περισσότερο ενδιαφέρον" σημειώνει ο Flynn, συγκρίνοντας την πορνογραφική διάθεση των τζιχαντιστών με αντίστοιχα παραδείγματα σε «θεοσεβούμενες πολιτείες των ΗΠΑ», όπου απαγορεύεται στους χριστιανούς οι πορνογραφία.
Από την στιγμή που μιλάμε για νέους ανθρώπους δεν με ξαφνιάζει, αφού το σεξ είναι βασικό ενδιαφέρον στους νέους άνδρες, αναφέρει ο Flynn με φόντο τα αναπάντεχα ευρήματα στους υπολογιστές των μελών του Ισλαμικού Κράτους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου