Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ! Εκρήξεις και πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο Ατατούρκ



Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πολλούς νεκρούς και δεκάδες τραυματίες!
23: 05 Δέκα νεκροί και είκοσι τραυματίες είναι ο πρώτος απολογισμός των εκρήξεων στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, όπως δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ. Ο Μποζντάγ σημείωσε πως πρόκειται για τις πρώτες πληροφορίες, σημειώνοντας ότι αυτές μπορεί να αλλάξουν. Σύμφωνα με τον υπουργό, «ο δράστης αρχικά πυροβόλησε και στη συνέχεια προκάλεσε την έκρηξη» των εκρηκτικών με τα οποία ήταν ζωσμένος.



22:59
 Σύγχυση επικρατεί προς το παρόν σχετικά με τις εκρήξεις που σημειώθηκαν απόψε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για νεκρούς και πολλούς τραυματίες. Η σύγχυση ισχύει τόσο για τον αριθμό των εκρήξεων όσο και για τα θύματα. Δύο ή τρεις εκρήξεις σημειώθηκαν, δίχως όμως να είναι γνωστό αν πρόκειται για χειροβομβίδες ή επιχείρηση αυτοκτονίας. Γίνεται επίσης λόγος για μία έκρηξη στην είσοδο των διεθνών πτήσεων και για μια έκρηξη στο πάρκινγκ του αεροδρομίου. Το πρακτορείο ειδήσεων Ντογάν (DHA) κάνει λόγο για «τουλάχιστον ένα νεκρό». Βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό CNN Turk είπε πως υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν ότι έχουμε νεκρούς. Επίσης, μεταδίδεται και η πληροφορία ότι εκτός από τις εκρήξεις υπήρξαν και πυροβολισμοί. Έχει απαγορευτεί η είσοδος και η έξοδος στο αεροδρόμιο, ενώ προς το παρόν δεν γίνονται απογειώσεις και προσγειώσεις αεροσκαφών.



22:52
 Το υπουργείο Δικαιοσύνης της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.
Δύο ήταν οι εκρήξεις που συγκλόνισαν το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, πολλοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί δήλωσε πριν από λίγο Τούρκος αξιωματούχος, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που επικαλείται το δίκτυο CNN Turk, πυροβολισμοί ακούστηκαν από τον χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου.
Στις εικόνες που μεταδίδει το CNN Turk διακρίνονται ασθενοφόρα να σπεύδουν στο σημείο.
Τούρκοι αξιωματούχοι υποπτεύονται ότι τουλάχιστον η μία από τις δύο εκρήξεις που συγκλόνισαν το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης ενδέχεται να οφείλεται σε επίθεση αυτοκτονίας, μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk.

http://www.crashonline.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου