Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

20 διάσημες που κατηγορήθηκαν για τις καμπύλες τους



Σκληρά τα σχόλια για αυτές τις 20 Ελληνίδες και ξένες διάσημες κυρίες που δεν ανήκουν στο σωματότυπο του μοντέλου. Πρόκειται για πετυχημένες celebrities που «κρίθηκαν» αυστηρά από τα media για τις... ανεπίτρεπτες καμπύλες τους!
Η βιομηχανία του θεάματος είναι πολύ σκληρή και τα πρότυπα ομορφιάς αμείλικτα. Οι απαιτήσεις της showbiz για ένα όμορφο καλλίγραμμο σώμα έχουν ξεφύγει. Οι 20 περιπτώσεις που ακολουθούν είναι τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα διάσημων γυναικών που αντιμετώπισαν σκλήρη κριτική για τις καμπύλες τους και άντεξαν! 
Εντύπωση προκαλεί η περίπτωση της Κολομβιανής θεάς Σοφία Βεργκάρα, η οποία έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι ο πρώτος μάνατζέρ της την είχε συμβουλεύσει να μειώσει το... στήθος της. Τι να πούμε δε για την Έλενα Παπαρίζου και την Σίσση Χρηστίδου που «κατηγορήθηκαν» για την ζουμερή τους σιλουέτα.

Δείτε τις 20 διάσημες που για το βάρος τους έχει χυθεί πολύ... μελάνι!

Το «ντούκι» Ελεονώρα Μελέτη έχει συζητηθεί ΚΑΙ για το βάρος της μεταξύ άλλων. Η νεαρή παρουσιάστρια γυμνάζεται εντατικά, λατρεύει τα σπορ και έχει κόψει το κρέας.


Η δημόσια συζήτηση για τα κιλά της Παπαρίζου κάποια στιγμή είχε παραγίνει! Τι απαντάει σε όσους σχολιάζουν τα κιλά της; «Δεν με αφορά. Δεν πειράζει. Ο δημοσιογράφος έχει δύναμη το χαρτί και τον λόγο του, δημοκρατία έχουμε και μπορεί να λένε ότι θέλουν. Νιώθω ότι δεν με αφορά γιατί δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Τι να πούμε για τη Beyonce, που έχει δώσει μάχη στη showbiz για να επιβάλλει τον τύπο της. Χυμώδεις καμπύλες και δυνατά πόδια είναι το σήμα κατατεθέν της.

Η Τζέσικα Σίμπσον έχει... ταπεινωθεί από τα σχόλια «κίτρινων» φυλλάδων στην Αμερική που την χαρακτήριζαν ούτε λίγο ούτε πολύ «χοντρέλα»! Κατόπιν αδυνάτισε και τους έδειξε...



περισσοτερα 

http://www.tff.gr/gallery.asp?catid=36306&subid=2&pubid=130376858&imgid=106922001&page2=2#selectedimg

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου