Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!!! Ιωάννινα: Από την Κόρινθο θα έρχεται το φαγητό στα κέντρα φιλοξενίας



Από την Κόρινθο θα φτάνει στα Γιάννινα αλλά και τα Δολιανά το φαγητό για τους πρόσφυγες.


Ο διαγωνισμός –με διαδικασίες fast track- είχε προκηρυχθεί από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, την προηγούμενη Πέμπτη, αφήνοντας ουσιαστικά ελάχιστο χρόνο στους ενδιαφερόμενους για την απαραίτητη προετοιμασία.

Αργά το μεσημέρι της Τετάρτης η διαδικασία ολοκληρώθηκε. Ανάδοχος είναι η εταιρία Pietris Catering, που έχει έδρα στην Κόρινθο.

Σύμφωνα με όσα προβλέπονται η εταιρία θα καλύπτει τις ανάγκες σίτισης για 2000 άτομα στον Κατσικά και 450 στα Δολιανά, με δικαίωμα του στρατού να αυξομειώσει τον τελικό αριθμό των γευμάτων.

Θα χορηγεί τρία γεύματα ημερησίως και πέρα από το γενικό συσσίτιο, θα περιλαμβάνει συσσίτιο για βρέφη, για παιδιά, για διαβητικούς και για ευάλωτες ομάδες.

Στο διαγωνισμό μετείχαν δύο εταιρίες από τα Γιάννινα, οι προσφορές των οποίων απορρίφθηκαν.

Η PIETRIS CATERING, όπως παρουσιάζει στην ιστοσελίδα της, έχει ένα μεγάλο πελατολόγιο. Σ’ αυτό περιλαμβάνεται το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Νοσοκομεία στην Κόρινθο αλλά και την Αθήνα, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και άλλοι.

Προς το παρόν είναι άγνωστο πως θα μεταφέρει τρεις φορές ημερησίως φαγητό από την Κόρινθο στα Γιάννινα, όμως στους όρους της διακήρυξης προβλέπεται ότι στην περίπτωση catering, τα γεύματα μπορούν να παρασκευάζονται- μαγειρεύονται σε κεντρική κουζίνα και στη συνέχεια να καταψύχονται στους 20 βαθμούς Κελσίου ώστε να εξασφαλίζεται η διατήρησή τους μέχρι και οκτώ βδομάδες πριν την προθέρμανση!

ΠΗΓΗ: epiruspost.gr

http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/37315-2016-03-30-15-21-20.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου