Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Aερομαχια Ρωσσικων μαχητικων και Γερμανικων γυρω απο το αεροσκαφος του Ρωσσου ΥΠ.ΑΜΥΝΑΣ


Γερμανικά μαχητικά Eurofighter EF-2000 δημιούργησαν διεθνές επεισόδιο όταν καταδίωξαν το υπουργικό αεροσκάφος του Ρώσου υπουργού Αμυνας Sergei Shoigu το οποίο πετούσε πάνω από τα διεθνή ύδατα της Βαλτικής και η κατάσταση θα μπορούσε να εξελιχθεί άκρως αρνητικά για την διεθνή ασφάλεια όταν δύο ρωσικά μαχητικά Su-27SM τα οποία παρακολουθούσαν από απόσταση το υπουργικό αεροσκάφος, επενέβησαν και "λοκάρισαν" τα δύο Εurofighter σε παραμέτρους βολής πυραύλων αέρος-αέρος R-37.  


Τα γερμανικά Eurofighter όταν αντιλήφθηκαν ότι τα ρωσικά μαχητικά ότι τα έχουν εγκλωβίσει προέβησαν σε ελιγμούς αποφυγής και μετά από λίγο έπαυσαν την καταδίωξη και δεν το ενόχλησαν πάλι μέχρι να προσγειωθεί στον ρωσικό θύλακα του Kaliningrad στην πρώην Ανατολική Πρωσσία, η οποία αποτελεί ρωσικό έδαφος από το τέλος του Β'ΠΠ και μετά.   Η όλη καταδίωξη από τα γερμανικά Eurofighter   καταγράφηκε σε βίντεο από άτομο που βρισκόταν μέσα στο ρωσικό υπουργικό αεροσκάφος βρίσκονταν μέσα στην υπουργική πτήση και κατέγραψε βίντεο   Ο Σ.Σοϊγκού μετέβη στο Καλίνινγκραντμε σκοπό να επιθεωρήσει το επίπεδο ετοιμότητας των Ρώσων Πεζοναυτών του Στόλου της Βαλτικής.

 
Ο Shoigu έφτασε στον ρωσικό θύλακα του Kaliningrad όπου και επιθεώρησε πέραν της ετοιμότητας και του επιπέδου εκπαίδευσης του προσωπικού, την ανακατασκευή του στρατιωτικού αεροδρομίου του Chkalovsk έξω από την βαλτική πόλη και γενικότερα όλες τις στρατιωτικές υποδομές. 

http://www.pronews.gr/portal/20160328/defencenet/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1/nato-soigu

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου